extreme haaruitval

Extreme haaruitval

Extreme haaruitval kan indien onbehandeld heel erg confronterend en frustrerend zijn.

Haaruitval bij vrouwen komt regelmatig voor, het is vrij normaal als een vrouw 100 haartjes per dag verliest. Dit klinkt misschien veel, maar dit is slechts een klein percentage van wat er totaal op je hoofd zit. Echter is het een ander verhaal wanneer men praat over extreem haaruitval. Extreem haaruitval is haaruitval op het hoogste niveau en kan zelfs leiden tot kaalheid bij vrouwen.

Vrees niet!  haaruitval en ook extreme haaruitval kan goed behandeld worden. Hierbij is het essentieel dat men doordringt tot de kern van het probleem. Er verschillende factoren zoals stress, hormoonkwesties, medicatie en een ongezonde levensstijl een rol.

De oorzaken van extreme haaruitval bij vrouwen

de oorzaken van extreme haaruitval

Bij extreem haaruitval raad ik allereerst aan om te kijken naar de algehele gezondheid  en de levenswijze van de desbetreffend persoon. Wees eerlijk tegen jezelf en kijk objectief naar je levensstijl. Eet je vaak ongezond? Mis je essentiële mineralen en vitaminen? Gebruik je veel medicatie? Is er veel stress in je leven? dit zijn de 4 belangrijkste vragen om tot de kern van haaruitval bij de vrouw te komen.

Medicatie

Het word echter een ander verhaal wanneer extreme haaruitval voorkomt door medicatie. Dit is een veelvoorkomende oorzaak van bij vrouwen. Sommige medicijnen kunnen de hormoonbalans bij de vrouw in de war schoppen en dit heeft vaak haar uitval tot gevolg. Mocht je hier een slachtoffer van zijn is het raadzaam contact op te nemen met je behandelend arts om alternatieve medicijnen te bespreken.

Stress

Stress is een bekende factor voor haaruitval bij vrouwen. Nou is het niet zo dat stress tot extreme haar uitval bij de vrouw kan leiden. Het kan echter wel de druppel zijn die de emmer doet overlopen. Mocht u een slechte levensstijl, veel medicijnen, te weinig vitaminen binnenkrijgen en een door de war geschopte hormoonhuishouding hebben dan kan stress hier net het beetje extra aan geven dat leid tot extreem haar-uitval in plaats van lichte haaruitval. In een ander artikel dat ik geschreven heb kan je meer lezen over stress en haar-uitval.

Hormoonhuishouding

Een door de war geschopt hormoonhuishouding kan leiden tot haaruitval bij de vrouw. Het is lastig om te ontdekken wanneer men een onnatuurlijke hormoonhuishouding heeft. Tenzij er een duidelijk aanwijsbare reden is zoals een zwangerschap, Om hierachter te komen is het raadzaam om langs de huisarts te gaan om de hormoonhuishouding na te kijken.

Tekort aan vitamines

vitamine tegen haaruitval

Een tekort aan vitamine en mineralen word door mensen als eerste over het hoofd gezien. Vitamines tegen haaruitval zijn wel misschien wel de meest onderschatte en meest effectieve methode om haaruitval bij vrouwen tegen te gaan. Vrienden  en kennissen van mij hebben al meer dan eens de kracht ondervonden van een klein groen potje ‘haarvitamine’ genaamd AOV 1011 harcomplex. AOV 1011haarcomplex is speciaal ontwikkeld om haaruitval bij vrouwen effectief tegen te gaan door een complexe samenstelling van vitamine en mineralen.

Middelen tegen haaruitval

Naast het doordringen tot de kern van haaruitval bij de vrouw is er nog een andere veel gebruikte manier om haaruitval bij de vrouw tegen te gaan. Middelen tegen haaruitval worden vaak negatief belicht en in verband gebracht met kwakzalverij, maar niks is minder waar. De mens kan tegenwoordig zoveel, er zijn vliegtuigen, zelf rijdende auto’s, raketten die ons naar de maan brengen en er worden schapen gekloond. En dan word er nog beweerd dat een simpel middeltje tegen haaruitval niet werkt. Juist ja… gelukkig weten jij en ik wel beter!

Hieronder volgt een lijstje met de meest effectieve en populairste middelen tegen haaruitval.

Bioxsine shampoo tegen haaruitval

Bioxsine haargroei shampoo

Verkoopprijs Slechts:  €10,95!

Bioxsine haar shampoo is een shampoo met een complexe formule die zorgt voor een vollere en sterkere bos haar. Bioxsine shampoo bevat het baanbrekende ingrediënt Biocomplex b11 wat zorgt voor vermindering van haarverlies en aanzienlijk meer haar op het hoofd.

Bioxsine Serum Haar Ampullen
Bioxsine Serum

De Haar ampullen van Bioxsine zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die last van hebben van extreem haarverlies. Het gaat haaruitval effectief tegen en stimuleert de haargroei op een wonderbaarlijk doeltreffende wijze. Bioxsine serum haar ampullen is misschien wel een van de meest verkochte haar producten van dit jaar en dat is niet zonder reden;-)

Zoals je ziet is het niet geheel onmogelijk om extreem haar uitval bij de vrouw tegen te gaan. Zodra men achter de kern van het probleem komt is het slechts een kwestie dit probleem doeltreffend te tackelen om zo weer te zorgen voor een vollere bos haar. Daarnaast kunnen er effectieve middelen tegen haaruitval gebruikt worden om er voor te zorgen dat het douche putje minder vol ligt en je weer rond kan lopen met een vollere bos haar, je jezelf weer vrouw kunt voelen en alle negatieve emoties die gepaard gaan met haaruitval achter je kan laten.

© Copyright - Haaruitval bij vrouwen 2020