Veel haaruitval bij vrouwen

Veel haaruitval bij vrouwen

Denk jij dat je last hebt van overmatige haaruitval? Dan ben je niet de enige vrouw. Niet alleen mannen worden kaal of krijgen dunner haar, ook bij vrouwen komt dit voor. Maar hoe weet je eigenlijk zeker dat je last hebt van excessief haaruitval of gewoon natuurlijke haaruitval?

Wat is haaruitval

Ieder mens heeft een hele hoop haarzakjes waaruit haren groeien. Een haarzakje zal twintig keer per mensenleven een nieuwe haar geven. Over het algemeen gaat een haar drie tot vijf jaar mee waarna het afsterft en er een nieuwe haar voor in de plaats komt.

Mannen worden kaal doordat een haar sneller afsterft en een haarzakje dus geen lang leven beschoren is. Dit kan ook bij vrouwen gebeuren. Het gaat dan om erfelijke haaruitval. Bij vrouwen komt dit minder voor dan bij mannen.

Bij vrouwen kan het ook gaan om ijzertekort of stress. Nu we weten wat haaruitval is en hoe het kan ontstaan, is het nu tijd voor een aantal punten waaraan je haaruitval kunt herkennen.

Hoe weet je of je het hebt

Iedere vrouw heeft last van haaruitval. Als jij je ’s ochtends je haar borstelt zullen er haren aan vast blijven. Ook op je kussen zullen haren liggen. Dit is heel normaal. Maar als je bosjes haar op je kussen of aan je borstel vindt, dan kan het zijn dat je haaruitval hebt waarmee je haar dunner wordt en waardoor zelfs kale plekken kunnen ontstaan.

Wordt jouw haar steeds dunner en korter? Groeit het niet meer zo snel als voorheen? Kan je jouw hoofdhuid zien? Dan is er sprake van alopecia androgenetica. Dit is erfelijk en komt veel voor bij vrouwen. Meer dan de helft van vrouwen krijgt zelfs te maken met haaruitval.

Door stress kan ook haaruitval ontstaan. Dit is vervelend, maar valt goed op te lossen. Door bijvoorbeeld een tijdje minder te werken of stressvrije activiteiten te ondernemen om je gedachten te verzetten.

Oplossingen voor haaruitval

Veel vrouwen krijgen te maken met haaruitval. Dit is niets om je voor te schamen en er bestaan shampoos, lotions en supplementen om haaruitval te bestrijden. Bij alopecia androgenetica kan je het niet helemaal tegengaan, maar wel remmen. Als er haren aan je borstel blijven kleven, is er natuurlijk nog geen reden voor paniek. Pas wanneer je je hoofdhuid door je haardos kunt zien, is er sprake van excessief haarverlies.

Bioxsine Serum Haarampullen

haaruitval bij vrouwen? Niet langer! klik hier!

Bestel vandaag nog de haarampullen van bioxsine en geniet weer van voller, mooier en steviger haar!

-Sta weer fluitend onder de douche zonder het constant schoon schrobben van je doucheputje vol met haar

-Ga weer zelfverzekerd en vrouwelijk over straat. Laat de wereld weer genieten van jouw prachtige haar

-De sufheid,futloosheid en depressieve gevoelens die gepaard gaan met een te lage bloedsuiker zijn verleden tijd.

Voel je weer zelfverzekerd sexy en vrouwelijk!

Niet alleen voor nu, maar voor altijd!

© Copyright - Haaruitval bij vrouwen 2020